FairBeleg FairBeleg

FairBeleg

Het fundament van FairBeleg

Wij richten ons op de toekomst en blijven in beweging. Groeien mee, maar wel op onze eigen manier.

  • Met FairBeleg bieden we een smakelijk en
    uitgebreid kaasassortiment: van alledaagse hardlopers tot bijzondere producten met een (duurzaam) verhaal, wat zorgt voor gevarieerd eten.
  • Met FairBeleg willen we niet alleen verspilling tegengaan.
  • Ook zijn we er meer dan ooit om alle
    stakeholders in de foodservice te ondersteunen.

Onze concepten

Speciaal voor de zorg, catering, horeca en on the go

Single portions

We gaan verspilling van verpakkingsmateriaal tegen met slimme verpakkingen. Zo zijn de FairBeleg portieverpakkingen compact en aangepast aan de grootte van het kaasbeleg. Niet alleen een duurzame verpakkingsoplossing, maar ook ruimtebesparend. De moderne portieverpakking met easy opening zorgt voor een smakelijke productpresentatie en is hygiënisch, omdat de afgesloten verpakking gemaakt is voor individueel gebruik. Met de FairBeleg portieverpakking beperk je de derving tot een minimum.

Lange éénplaksverpakking

Binnen ons Single portions assortiment valt ons Lange plak concept. Altijd een  boterhambeleggende plak van 20 gram, die van top tot teen je boterham bedekt met onze heerlijke kaas. Voor onze bewuste klant die net als wij duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, zijn er ook Biologische Lange Plak artikelen beschikbaar van FairBeleg. 

Twee plaksverpakking

Of je nou kiest voor een panini, een luxe Italiaanse bol of zuurdesembrood, met onze FairBeleg twee plaks verpakkingen heb je altijd genoeg kaas om je broodje rijk mee te beleggen. Met een breed assortiment is er voor iedere gast wel een heerlijke kaas die in de smaak valt.

10 plaks

Onze FairBeleg  10-plaks verpakkingen zijn hersluitbaar en afgestemd op het aantal bewoners van kleinschalige woonvormen. De producten hebben een lange THT waardoor er geen verspilling plaatsvindt. De producten met een vaste inhoud van 10 plakken zijn bovendien praktisch in gebruik. De stapelbare verpakking is voorzien van een schrijfvenster voor het noteren van de openingsdatum. Hiermee faciliteren wij de mogelijkheid om de voedselveiligheid te bewaken en onnodige derving tegen te gaan. Bovendien is de verpakking voorzien van een EAN-code. Daardoor kan deze verpakking ook worden aangeboden in ziekenhuizen of zorggroepwinkels; ideaal voor zowel cliënten en patiënten als bezoekers.