Onze merken Onze merken

Onze merken

Vepo Cheese biedt een aantal mooie kaasmerken voor verschillende marktsegmenten.

Bekijk hieronder het overzicht.

FairBeleg

Met FairBeleg richten wij ons op de toekomst en blijven in beweging. Natuurlijk brengen we je de lekkerste kaas met volop keuze. Maar slim omgaan met voedsel en verpakking is óók onze verantwoordelijkheid. Bij FairBeleg laten we graag zien hoe wij ons aandeel daarin oppakken. Op eigen kracht, voor anderen en mét anderen.

Voor zorg, catering, horeca en on-the-go bieden wij verschillende concepten om elk moment van de dag in te vullen. Het unieke van onze concepten, gebaseerd op trends en ontwikkelingen in de markt, is de combinatie van een aantrekkelijke presentatie en een breed assortiment. Met ons smakelijk en uitgebreid kaasassortiment maak je iets bijzonders van elke broodmaaltijd. Verleid je gasten met veel keuze en variatie!

Dat vinden wij wel zo fair. FairBeleg

 

Bekijk het assortiment Lees meer

Kraak-Vers

Kraak-Vers is leverancier van ambachtelijke kaas met een breed assortiment in natuurkazen en speciaalkazen. De gebroeders Kraak hebben het bedrijf opgericht in 1984, vanuit hun passie voor vers en lekker. Deze drive hebben we nog steeds. Als kaasspecialisten hebben we de missie zoveel mogelijk gasten te verrassen en verleiden met lekkere producten.

Wij zijn er voor élke professional en daarom bieden wij een brede range kaas aan. Van betaalbare dagelijkse hardlopers, bijzondere specialiteiten met verfijnde kruiden tot kaas in co-branding met merken als Old Amsterdam en Maaslander.

Bekijk het assortiment

Bon gusta Formaggio

Bon gusta is hét merk voor de finishing touch van jouw culinaire meesterwerk. Met onze smaakvolle harde kaas versier je elk gerecht en creëer je een gezellig moment voor vrienden, familie en collega’s samen.

Wij vinden het belangrijk dat onze kaas de smaakmaker is en dat proef je! De kaas heeft een intensieve volle smaak met een vleugje zoet, die perfect past op een lekkere pasta, carpaccio en salade.

Bekijk het assortiment

Vepo Cheese

Vepo Cheese is een familiemerk met een geschiedenis die 100 jaar terug gaat en een kenmerkende Hollandse allure. Een merk dat staat voor de continue verbetering van het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van (half)harde kazen. Dit doen wij nog steeds met heel veel plezier, elke dag weer. Onze kaas staat voor ondernemerschap, duurzaamheid en relaties bouwen. Je familie wil je het beste geven en daarom zijn onze kazen ook alleen van de beste kwaliteit.

Het Vepo Cheese assortiment bestaat uit verschillende kwalitatieve Nederlandse en Europese (half)harde kaassoorten, versneden en verpakt. De kazen zijn o.a. verkrijgbaar in plakken, rasp, blokjes, stukken en sticks.

Bekijk het assortiment