<br/>The Dutch <br/>way to say<br/> cheese


The Dutch
way to say
cheese

Producten

Kaas verpakken is ons vak

Dat is waar wij verstand van hebben. Of u nu op zoek bent naar geraspte kaas, kaas in miniblokjes, gesneden in mooie flakes of plakjes kaas, wij hebben het allemaal. Wij bieden een groot assortiment van verschillende (half)harde Nederlandse en Europese kaassoorten, versneden en verpakt naar wens van de klant. Wij leveren wereldwijd onze producten aan klanten die in retail, foodservice of de industrie actief zijn.

Bekijk onze producten

Over ons

Familiebedrijf
Vepo Cheese

Wanneer wij het over kaas hebben, dan hebben we het over alles wat ons lief is en wat ons iedere dag drijft nieuwe grenzen op te zoeken. Letterlijk en figuurlijk.

Generatie op generatie werken we aan groei, en de verbetering van het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van (half)harde kazen. Ons erfgoed is een familiemerk met een kenmerkende Hollandse allure. Waar mensen al 100 jaar bij en mee willen werken.

Meer over Vepo Cheese

Werken bij Vepo Cheese

Wij zoeken jou

Wij zijn een oer-Hollands familiebedrijf waar we in hechte, betrokken en kleine teams werken om Vepo Cheese, met elkaar, elke dag een stapje beter te maken. Bij Vepo Cheese zijn wij dan ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s! Als werkgever bieden wij diverse functies met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkelmogelijkheden.

Bekijk onze vacatures

Ik vind het werk heel leuk en uitdagend; dat zit hem vooral in elke dag alles afkrijgen en goed regelen

Ahmet,
Assistant Production Manager

Beursagenda

2024

28 en 29 mei 2024

PLMA

17 en 18 oktober 2024

Intergast

19 - 23 oktober 2024

Sial