When we say cheese we say welcome

When we say cheese we say welcome

Werken bij Vepo Cheese

Een fijne en persoonlijke werkomgeving

Een oer-Hollands familiebedrijf waar met ruim 200 werknemers hard wordt gewerkt aan het bereiken van onze groeiambitie. We zijn een organisatie in ontwikkeling waar we belang hechten aan de historie en reputatie van het bedrijf en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een prettige, persoonlijke en ondernemende werkomgeving met betrokken collega’s. Alles wat we doen, doen we vanuit onze kernwaarden: Betrouwbaarheid – Continuïteit – Ondernemerschap – Flexibiliteit. Bij ons werken mensen die trots zijn op wat ze doen, met elkaar zorgen ze dat er een mooi kaasproduct voor de klant gemaakt wordt.  We investeren in vernieuwing en verbeteringen en de inbreng van onze werknemers is daarbij heel belangrijk.

 

Vepo Cheese als werkgever

Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling

Wij bieden functies met volop ruimte voor initiatief en ontwikkelmogelijkheden. Met hechte, betrokken en kleine teams werken we met elkaar om Vepo Cheese elke dag een stapje beter te maken. We doen dit in een open, ontspannen omgeving, waar we informeel en professioneel met elkaar én met de klant omgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en plezier heeft in zijn werk, ongeacht leeftijd, achtergrond of afkomst. We spreken meerdere keren per jaar met je over je eigen ontwikkeling en daarvoor is een opleidingsbudget beschikbaar, dit kan bijvoorbeeld  een 2-jarige BBL-traject zijn, een heftruck diploma of een volledige hbo-opleiding. Een veilige werkomgeving is bij ons prioriteit en wij geven feedback aan elkaar.

Vacatures

Kom werken bij
Vepo Cheese

Bijbaan vacature Oudewater

Wil jij wat bijverdienen en woon je in omgeving Oudewater? Top! Wij hebben een leuke bijbaan voor je.

Bekijk vacature

Medewerker Expeditie

Ben jij die medewerker expeditie die zorgt dat onze producten op de juiste plek terecht komen en ook weer terug te vinden zijn?

Bekijk vacature

Operator - Oudewater

Wil jij duurzaam aan je toekomst werken? Kom rechtstreeks bij Vepo Cheese in dienst en begin tevens aan een opleiding. Je werkt 32-36 uur in twee ploegen...

Bekijk vacature

Sales Manager
NL-DACH

Wij zoeken een Sales Manager die onze internationale verkoopstrategie kan doorvertalen in de regio NL & DACH.

Bekijk vacature

Sustainability Specialist

Ben jij die Sustainability Specialist die onze duurzaamheidsstrategie Vepo Forward op strategisch en operationeel niveau naar een hoger niveau kan tillen?

Bekijk vacature

Technisch systeembeheerder

Wanneer twintig productielijnen (bijna) volledig geautomatiseerd vele kilo’s kaas verwerken, dan weet jij als technisch systeembeheerder dat daar de nodige informatietechnologie bij komt kijken.

Bekijk vacature

Video

Kom jij bij ons werken?

In deze video laten we je graag zien waarom.

Open sollicitatie

Initiatief en belangstelling stellen wij zeer op prijs!

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, zowel voor technische, commerciële als administratieve functies. Open sollicitaties kunnen per email worden gestuurd aan onze afdeling HR via vacatures@vepocheese.com. Wij zullen dan bekijken of je profiel aansluit bij ons bedrijf en waar we je kennis en ervaringen kunnen gebruiken. Je krijgt sowieso een reactie op je open sollicitatie want initiatief én belangstelling voor ons bedrijf stellen we zeer op prijs!

Else Boersen

HR Manager
e.boersen@vepocheese.com

Eline Douma

HR Business Partner Projects
e.douma@vepocheese.com

Charlaine Bouwes

HR Advisor
c.bouwes@vepocheese.com

Sollicitatieproces

Je hebt gesolliciteerd,
en dan?

1

CV en motivatie

Heb je interesse in één van onze vacatures? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief en we geven je zo snel mogelijk een reactie.

2

Kennismakingsgesprek

Word je geselecteerd, dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek hier op kantoor of via Facetime of Skype.

3

Tweede gesprek

In een tweede gesprek vertellen we je uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en horen we graag meer over jou en waarom de functie en ons bedrijf bij je passen.

4

Contractvoorstel

Als er een match is, dan doen we je schriftelijk per e-mail een aanbod. Zodra we er samen uit zijn, verwelkomen we je graag bij Vepo Cheese!

Ik ken het bedrijf en de mensen op mijn duimpje. We doen elk jaar iets leuks met elkaar en het is allemaal heel laagdrempelig.

Willem, Facility Officer

Er is altijd geïnvesteerd in machines, gebouwen en de mensen. En dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo.

Peter, Purchase Officer