Het vertrouwde FairBeleg en Kraak-Vers kaasassortiment blijft bestaan! Het vertrouwde FairBeleg en Kraak-Vers kaasassortiment blijft bestaan!

Het vertrouwde FairBeleg en Kraak-Vers kaasassortiment blijft bestaan!

Al 40 jaar is Vepo Cheese de betrouwbare leverancier van Offerman van de gesneden kaasartikelen onder de merken FairBeleg en Kraak-Vers. Met gepaste trots mogen wij het stokje van Offerman overnemen en zelfstandig het kaasassortiment van de merken FairBeleg en Kraak-Vers voortzetten. Het gehele huidige kaasassortiment bieden wij aan, zodat u uw vertrouwde gesneden kaasartikelen kunt blijven afnemen via de bekende grossiers en distributeurs.

Wie is Vepo Cheese?

Vepo Cheese is een familiebedrijf dat sinds 1920 actief is in kaas, het zit in ons DNA en het is onze passie. Sinds de jaren 70 zijn wij ons gaan specialiseren in het versnijden, raspen en verpakken van kaas en dat doen wij nog steeds met heel veel plezier, elke dag weer. Wij bieden een groot assortiment van verschillende (half)harde Nederlandse en Europese kaassoorten, versneden en verpakt naar wens van de klant. Wij leveren wereldwijd onze producten aan klanten die in retail, foodservice of de industrie actief zijn.

Voor meer informatie bekijk onze website en volg ons voor de laatste updates.