Maatregelen COVID-19, Coronavirus Maatregelen COVID-19, Coronavirus

Maatregelen COVID-19, Coronavirus

De impact van het Coronavirus op de Nederlandse samenleving is momenteel groot. Nederlanders worden verzocht thuis te blijven en daarom is iedereen massaal aan het thuiswerken. Het ziet er naar uit dat dit voorlopig nog even zal blijven. In ieder geval tot en met 20 mei 2020. Ook Vepo Cheese heeft hier mee te maken.

Desondanks gaat onze productie gewoon door, met gepaste maatregelen om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Het kantoorpersoneel werkt waar mogelijk zo veel mogelijk thuis. Zo gaat een praatje met een collega of een groepsoverleg tegenwoordig via Skype. Deze nieuwe manier van werken is even wennen maar zorgt ook voor extra verbondenheid.

Met elkaar doen wij er alles aan om u de service te kunnen bieden zoals u die van ons gewend bent. De veiligheid van ons personeel en onze partners staat hierbij voorop!

Wij blijven de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet volgen en volgen hierin het advies van de Nederlandse overheid en de gespecialiseerde instanties, zoals het RIVM en de GGD.

Klik hier om onze maatregelen te bekijken: COVID-19 maatregelen