100 jaar Vepo Cheese 100 jaar Vepo Cheese

100 jaar Vepo Cheese

Het 100-jarig jubileum verliep dit jaar iets anders dan wij hadden voorgesteld. Gezien de omstandigheden was 2020 niet echt een feestjaar. Om het jubileum van Vepo Cheese toch een beetje te vieren hebben wij verschillende initiatieven opgezet.

Voor onze medewerkers

Dit jaar kon het feest voor onze medewerkers helaas niet doorgaan. Begin november hebben wij daarom op een kleinschalige manier het 100-jarig bestaan gevierd. Voor iedereen stond er een mooi cadeautje klaar. Het feest zullen wij op een later moment nog vieren!

Vepo Cheese jubileummagazine

100 jaar bestaan. Een hele eeuw. Een tijdsbestek dat moeilijk te beschrijven is in één pagina. Om de bijzondere momenten van de afgelopen 100 jaar vast te leggen hebben wij een jubileummagazine gemaakt; 100 jaar Vepo Cheese. Een verzameling van verhalen, anekdotes en herinneringen waar wij heel trots op zijn. We blikken in het magazine terug op mooie gebeurtenissen en succesverhalen en kijken vooruit naar wat nog komen gaat.

Het magazine hebben wij cadeau gedaan aan al onze medewerkers, leveranciers en relaties. Op donderdag 3 december jl hebben wij het magazine uitgereikt aan mevrouw Inge van Nieuwenhuizen, de locoburgemeester van Bodegraven-Reeuwijk.

Sponsoring kaassticks

Wij vinden het als familiebedrijf belangrijk om goed voor onze mensen en omgeving te zorgen. Ter ere van ons 100-jarig jubileum wilden wij daarom graag iets voor onze gemeenschap betekenen.

Respect voor onze oudere generatie en geloof in de nieuwe generatie drijft ons om ons bedrijf te continueren. Wij dragen ons steentje hieraan bij door ervoor te zorgen dat we een mooi bedrijf runnen en een gezond product verkopen, want: kaas is gezond voor jong en oud!

Wij hebben alle basisscholen, sportverenigingen en verzorgingstehuizen in de buurt van ons hoofdkantoor aangeschreven en hen onze corona proof kaassticks aangeboden. De actie is enthousiast ontvangen en velen hebben gebruik gemaakt van ons aanbod. De kaassticks zijn uitgedeeld aan de schoolgaande kinderen, sportende jeugd en de ouderen.

We kijken er naar uit om samen met onze medewerkers, partners, klanten, leveranciers en andere betrokkenen nieuwe ontwikkelingen te gaan ontdekken en mooie samenwerkingen voort te zetten. Zonder hen hadden we dit mooie jubileum niet kunnen bereiken.