When we say cheese we say new horizons When we say cheese we say new horizons

When we say cheese we say new horizons

Ons verhaal

Wanneer wij het over kaas hebben, dan hebben we het over alles wat ons lief is en wat ons iedere dag drijft nieuwe grenzen op te zoeken.
Letterlijk en figuurlijk. Zo zijn we altijd geweest. Noem het typisch Hollands: onze handelsgeest, voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en vooruitgang. En omdat we uit een klein land komen, zit efficiëntie al in ons bloed. Bovendien hebben we altijd onze mening klaar; uiteraard met respect, rekening houdend met de culturen waarvoor we werken. Maar we geloven in wat we doen. Dat denken we niet alleen, dat dragen we ook uit.

Generatie op generatie werken we aan groei. En aan de verbetering van het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van halfharde kazen.

We begrijpen als geen ander dat dit alleen kan door dicht bij onze klanten te staan en samen met hen op te trekken. Waardoor we bestaande relaties versterken. En nieuwe kunnen aangaan.

Ons erfgoed is een familiemerk met een kenmerkende Hollandse allure. Waar mensen al 100 jaar bij en mee willen werken. Onze kaas gaat over ondernemerschap, duurzaamheid en relaties bouwen. Waarmee we onze oorsprong omzetten in voorsprong. Dat denken we niet alleen, dat dragen we ook uit.

Vepo Cheese
The Dutch way to say cheese

Onze missie

Wij zijn een familiebedrijf dat waarde toevoegt door samen met haar klanten de beste oplossing te vinden voor het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van (half)harde kaas wat resulteert in een mooi eindproduct. Wij leveren maatwerk met een hoge kwaliteit, die zowel voor klant als voor Vepo Cheese rendabel moet zijn.
Onze focus ligt op de thuismarkt Europa, en waar zich een passende kans voordoet, met rendement, wereldwijd. Als modern bedrijf investeren wij in duurzaamheid uit respect voor mens en milieu.

Onze Vepo Values zijn leidend in ons denken en doen.

Onze visie (waar gaan we voor)

Vepo Cheese wil het huis op orde brengen om autonoom verder te kunnen groeien in het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van (half)harde kaas.

Elementen visie

  • Specialist
  • Rendabel
  • Flexibel
  • Autonome groei
  • Kaas
  • Efficiency
  • Aantrekkelijke werkgever
  • Customer intimacy
  • Huis op orde