When we say cheese we say new horizons When we say cheese we say new horizons

When we say cheese we say new horizons

Ons verhaal

Wanneer wij het over kaas hebben, dan hebben we het over alles wat ons lief is en wat ons iedere dag drijft nieuwe grenzen op te zoeken.
Letterlijk en figuurlijk. Zo zijn we altijd geweest. Noem het typisch Hollands: onze handelsgeest, voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en vooruitgang. En omdat we uit een klein land komen, zit efficiëntie al in ons bloed. Bovendien hebben we altijd onze mening klaar; uiteraard met respect, rekening houdend met de culturen waarvoor we werken. Maar we geloven in wat we doen. Dat denken we niet alleen, dat dragen we ook uit.

Generatie op generatie werken we aan groei. En aan de verbetering van het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van halfharde kazen.

We begrijpen als geen ander dat dit alleen kan door dicht bij onze klanten te staan en samen met hen op te trekken. Waardoor we bestaande relaties versterken. En nieuwe kunnen aangaan.

Ons erfgoed is een familiemerk met een kenmerkende Hollandse allure. Waar mensen al 100 jaar bij en mee willen werken. Onze kaas gaat over ondernemerschap, duurzaamheid en relaties bouwen. Waarmee we onze oorsprong omzetten in voorsprong. Dat denken we niet alleen, dat dragen we ook uit.

Vepo Cheese
The Dutch way to say cheese

Onze missie

Wij zijn een familiebedrijf dat waarde toevoegt door samen met onze klanten en leveranciers de beste oplossing te vinden voor het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van (half)harde kaas. Wij leveren maatwerk voor onze klanten met hoge kwaliteit, voor een eerlijke prijs en oog voor duurzaamheid. Zo zorgen wij samen voor een duurzame toekomst voor onze volgende generaties en de planeet.

Onze visie (waar gaan we voor)

Vepo Cheese NV gaat duurzaam groeien in het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van (half) harde kaas om zo haar positie in de markt te versterken. De wensen van de klant en hoge klanttevredenheid zijn daarbij essentiële voorwaarden. Wij investeren daarom als familiebedrijf in verdere verduurzaming van producten en professionaliseren van processen. Een hoge kwaliteit  vormt daarbij de basis. Voor  medewerkers zijn wij een aantrekkelijke werkgever, in een cultuur die wordt gekenmerkt door sociale zakelijkheid met als resultaat een hoge medewerkerstevredenheid. 

Deze visie zorgt voor een gezond rendement dat bijdraagt aan de continuïteit van Vepo Cheese voor de langere termijn.